GAULA NATURSENTER.

Gaula Natursenter as ble åpnet i 1996 på Støren. Støren ligger geografisk midt på Gaula der hvor sideelven Sokna renner ut. Senteret er turistinformasjon for hele dalføret samtidig som det jobber mye med bygdeutvikling. Sentert arbeider også med forvaltning av laksen i Gaula og sidevassdrag.
Senteret inneholder en flott utstilling om livet i og langs Gaula. Her kan du se over 60 forskjellige viltarter i sitt rette element. Det er også en historisk avdeling med historie og fiskeutstyr fra de rktig gamle dager i Gaula. Senteret har et tett samarbeid med både fiskeforeningene og grunneierne i vassdraget. Det er natursenteret som er ansvarlig for statistikkføringen i Gaula.
Vi vil også spesielt nevne sidevassdragene til Gaula som er kjent for sitt fantastiske fiske i tillegg til hovedelven. Gauldalen er et eldorado for de som ønsker å ta med fiskestanga på fjellet. Vi har mange vann med gode bestander av brunørret. Dette kan vi gi gode tips om.
Senteret formidler alt du trenger for din ferie, vi kan nevne fiske, bespisning, guiding, instruksjon, transport osv.
På natursenteret ligger også Børs Basar, - en spennende husflidsbutikk som er en del av Gaula Natursenter. Her finner du varer med eget særpreg, både fra lokale håndverkere og andre leverandører med kvalitet. En liten smak av kortreist mat finner du i kjøledisken, bl.a. forskjellige oster, honning, gele og rakfisk når sesongen tilsier det.
Senteret er en spennende opplevelse for hele familien!
Vi driver altså ikke bare med fiske, vi kan også tilby mange andre opplevelser gjennom hele året. Ta kontakt. Gaula Natursenter er det perfekte utgangspunkt for uforglemmelige opplevelser i Gauldalen.

Kontakt:
Gaula Natursenter
7290 Støren
Tlf. 72 43 10 65
www.gaula.no
gaula@gaula.no


Vis større kart