Gaula Natursenter
Gaula Adventure
Storlykkja gård
Soknedal bakeri og konditori
Storstuu Winsnes

Budalsstolen

Hiåvollan
Storbekkøya museumsseter
Teiavollen
Sverre Smed
Overlivollen
Hanshus Gardsbakeri
Soknedal Grunneierelag, sone 1
Stensås Selskapsmat
Stall Røe

Stall Røe driver med Nordlandshest/Lyngshest, det er en av de tre særnorske hesterasene. Vi har hester i alle aldre, både føll, unghester, avls hingster, avls hopper og vallaker. Hestene brukes til det meste, f.eks. turridning/kjøring, barneridning, utstilling og tømmerkjøring.

Vi kan tilby rideturer, kjøring med vogn (slede på vinteren) eller så kan vi lage et eget opplegg om det skulle være ønskelig.

For mer informasjon, ta kontakt med:                                                                                                                                        Siri Elise Røe                                                                                                                                                                            Mobil 455 04 427

 

Honningbia
Honningbia er et utspring av Trondheim og Omland Birøkterlag. Et samarbeid for å utvikle og styrke Birøkten i Trøndelag. Vi i Midtre Gauldal ligger på mange måter godt plassert med mye blomster gjennom hele sommeren. Blomstene er bienes viktigste pollen og nektarkilde. Nektaren blir til honning som vi er så heldige å høste to ganger hver sommer. Sommerhonning og lynghonningen er de to vanligste honningsortene som er i salg fra produsentene. Birøkterne i Trøndelag produserer mye honning og vi skaffer deg det du har behov for. Honningen er helt fri for tilsetninger. Kjøp honning og støtt birøkterne i Gauldalen. Honningbia skaffer honning fra egne bikuber i Gauldalen.